[X] Archive

Buenos Aires, Argentina - KILROY was here

Se denna film om storstaden Buenos Aires och inspireras till ett besök i denna magnifika stad. Vill du ha mer inspiration - läs mer om Buenos Aires!

Buenos Aires, Argentina - få dig en hårklippning i "Buenos Aires style"...

Om du letar efter en lite annorlunda attraktion i Buenos Aires bör du försöka få en klippning i "Buenos Aires stil"... Vill du ha mer inspiration - läs mer om Buenos Aires!

Buenos Aires - 5 saker du måste se

I Buenos Aires finns massor att göra. En fantastisk plats att besöka är La Boca med sina ljusa färger och livliga gatuliv. Glöm inte att äta en riktig argentinska biff och att uppleva tango och nattlivet. Här kommer 5 tips. Vill du ha mer inspiration - läs mer om Buenos Aires!

Bolivia - 5 saker du inte får missa

Vad ska du hitta på i Bolivia? La Paz är ett måste. Om du är den äventyrliga typen borde du även cykla mountainbike på dödens väg. Vill du ha mer inspiration - läs mer om Bolivia!

Bolivia - Ett besök i Potosi gruvor

Följ med på en tur ner i Potosis gruvor. Lokalbefolkningen försörjer sig fortfarande genom att arbeta i gruvorna. Detta är inget för den som är klaustrofobisk. Vill du ha mer inspiration - läs mer om Bolivia!

Bolivia - KILROY was here

Djungel, mäktiga bergskedjor, en gigantisk saltöken och en sandöken - är Bolivia ett land av kontraster. Ta en titt på den här videon för att se vad Bolivia har att erbjuda. Vill du ha mer inspiration - läs mer om Bolivia!

Bolivia - Saltöken - Salar de Uyuni

I södra Bolivia hittar du en av världens mest surrealistiska och ovanliga naturfenomen: Salar de Uyuni, en stor saltöken. Du kommer definitivt aldrig att glömma denna plats. Vill du ha mer inspiration - läs mer om Bolivia!

New York Film Academy - Följ med på en rundtur

Studera film på New York Film Academy, en av världens bästa filmskolor! Vill du studera här? Läs mer om New York Film Academy

The University of Sydney - Australiens första universitet

Univeristy of Sydney rankas bland de bästa i Asien och Stillahavsområdet och bland de 50 bästa universiteten i världen. Sydney är en fantastisk plats att bo på så varför inte ta en utbildning här? Vill du studera här? Läs mer om University of Sydney!

RMIT, Melbourne, Australien - Studera Games and Animation

Lär dig hur du gör dina egna TV-spel. Det handlar inte bara om programmering, utan också om speldesign och att utveckla en interaktiv upplevelse. Vill du studera här? Läs mer om RMIT University!

RMIT, Melbourne, Australien - Studera Aerospace and Aviation

RMITs rymd-och luftfartsprogram har ett enastående internationellt rykte. Det här är garanterat en av de häftigaste utbildningar du kan läsa! rbete inlärning är en del av utbildningen. Vill du studera här? Läs mer om RMIT University!

RMIT, Melbourne, Australien - Studera iPhone games

Titta och lär. Kanske är det du som utvecklar spel som dessa efter att ha tagit en kurs i iPhone spelutveckling på RMIT. Vill du studera här? Läs mer om RMIT University!