[X] Archive

Kuba - KILROY was here

Funderar du på att resa till Kuba? Då ska du ta en titt på denna video och få en glimt av alla de underbara saker som finns att upptäcka på Kuba. Vi ger dig några ledtrådar: underbara stränder, mojitos och cigarrer. Vill du ha mer inspiration - läs mer om Kuba!

Costa Rica - Res med G Adventures

Hola från Costa Rica! Här får du se hur det är att resa på en äventyrsresa med G Adventures i Costa Rica! Enjoy... Sugen på ett prova? Läs mer om äventyrsresor i Costa Rica här!

Costa Rica - Det här är min spanskakurs!

Vill du lära dig spanska i ett land där du faktiskt kan prata språket? Då ska du absolut åka till Costa Rica och gå på spanskakurs! Bli inspirerad: Läs mer om våra spanskakurser!

New York, USA - 10 saker du måste se

New York ger dig möjlighet att se Frihetsgudinnan, äta en stor burger på Shake Shack, shoppa, shoppa, shoppa, på Fifth Avenue, ta en paus i Central Park och avsluta en perfekt dag med en Cosmopolitan i staden som aldrig sover. Det är mycket lätt att ta sig runt i staden - ta bara en av de 10,000 gula taxibilarna. Bli inspirerad: Läs mer om USA!

KILROY - be explordinary

'Be explordinary' är KILROY's uppmaning till dig som ställer höga krav på dig själv och din egen utveckling. För dig, som tar den slingrande vägen i stället för motorvägen eftersom det är där du kan lära dig om livet. "Be explordinary" är ett sätt att tänka. Det är en livsstil där du tar dig an alla utmaningar du möter på din väg - oavsett var i...

Östkusten, USA - 10 saker du måste se

Se de historiska sevärdheterna i Washinton DC, den vackra naturen i Great Smoky Mountains National Park, fallskärmshoppa eller koppla av på stranden i Miami och shoppa bland skyskrapor i New York. Det är bara några av många upplevelser du kan hitta på östkusten! Bli inspirerad: Läs mer om USA!

Västkusten, USA - 10 saker du måste göra!

Utforska vackra San Fransisco, Venice Beach i Los Angeles, Glitzy Las Vegas och spektakulära Yosemite National Park. Allt är inom några timmars bilresa när du reser längs den amerikanska västkusten. Bli inspirerad: Läs mer om Yosemite nationalpark

Santa Barbara, USA - KILROY was here

Santa Barbara är en mycket vacker del av den kaliforniska kusten med stranden, palmer och berg i bakgrunden av staden. Se här vad vi menar! Bli inspirerad: Läs mer om USA!

Peru - 10 saker du inte får missa

Peru är ett fantastiskt land att resa i. Du kan testa sandboarding i Huachachina, titta på pingviner och sjölejon på Paracas Island, äta utsökt fisk och skaldjur i Mancora och testa dig själv genom olika vandringar t.ex. Salkantay Trek, en trekking i Anderna eller inkaleden till toppen av Machu Picchu. Vill du ha mer insriration - läs mer om...

Ecuador and Peru - en resa med G Adventures

Ett perfekt och avslappnat sätt att se en region eller ett land är att följa med på en äventyrsresa. I en liten grupp med internationella resenärer är allt ordnat och du kan bara njuta av landskapet och äventyren. Få en glimt av hur det är att resa med G adventures i Ecuador och Peru. Vill du ha mer inspiration - se våra äventyrsresor Ecuador!

Peru - följ med på en "Homestay"

Om du har möjlighet när du är ute och reser - testa på hos en lokal familj. En trevlig och plats att göra det är i Peru på en av de små öarna i Titicacasjön. Här får du smaka hemlagad mat, titta på den vackra solnedgången och sova i en äkta peruansk säng i ett peruanskt hus. Vill du ha mer inspiration - läs mer om Titicacasjön!

Los Angeles, USA - KILROY was here

LA, City of Angels, Los Angeles - namnen är många, men känslan och atmosfären är densamma. Besök Rodeo Drive, The Walk of Fame och Hollywood Hills och avsluta en perfekt dag med ett dopp på vackra Hollywood Beach... Bli inspirerad: Läs mer om Los Angeles!