[X] Archive

RMIT, Melbourne, Australien - Studera Health and Medical Sciences

RMIT erbjuder praktiska lektioner som en del av utbildningen. RMIT har några av de bästa faciliteterna för studenter som studerar hälsovetenskap i Australien. Ta en titt - RMIT kanske är platsen för dig. Vill du studera här? Läs mer om RMIT University!

Norra Vietnam - KILROY was here

Vad går du igång på? Frodiga, gröna risfält, spektakulära bergslandskap, båtturer i Halong Bay mellan kalkstensklippor, vackra stränder, förstklassig asiatisk mat? På en resa till Vietnam, kan du få allt. Vill du ha mer inspiration - läs mer om Vietnam!

Fraser Island, Australien - WOW stränder!

Fraser Island i Australien är världens största sandö och ett paradis för äventyrslystna backpackers. I mitten av denna jätte "hög" av sand finns områden av regnskog och idylliska sjöar som är perfekta för ett svalkande dopp. Bli inspirerad: Läs mer om Fraser Island!

Kambodja - KILROY was here

Kambodja är en unik destination som är väl värt ett besök bara för att se de fascinerande tempelruinerna av Angkor Wat. Kambodja har även andra populära attraktioner, till exempel vackra tropiska stränder, en fantastisk natur och bra mat. Vill du ha mer inspiration - läs mer om Kambodja

Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University ligger i helt fantastiska omgivningar med stora berg och en magnifik skyline. Vill du studera här? Läs mer om Hawaii Pacific University

Musicians Institute, Los Angeles, USA - Följ med på en rundtur!

Om du vill satsa på en karriär inom musikbranchen, då är Musicians Institute platsen för dig! Här förverkligas dina drömmar! Vill du studera i USA? Läs mer om våra skolor i USA

KILROY was here: Egypten

Upplev det riktigt arabiska i Egypten, antika underverk som pyramiderna och tempel i Luxor. Bli inspirerad: Läs mer om Egypten!

Curtin University, Perth, Australien - Studentliv

Se hur livet vid Curtin University kan se ut. Här finns tid för både studier och fritid och chans att träffa massor av nya vänner. Vill du studera här? Läs mer om Curtin University!

Buenos Aires till La Paz - en resa med Bamba

Upptäck Sydamerika med Bamba Experience bussar. I busspasset ingår transport men också massor av andra aktiviteter. Besök saltöknen, dansa tango en natt i Buenos Aires eller titta krokodiler i Brasilien. Vill du ha mer inspiration - se alla äventyr med start i Buenos Aires!

Havana, Cuba - 5 saker du inte får missa

Havanna är en fantastisk stad. Det bästa sättet att se staden är genom att hyra en gammal klassisk bil. Då är du redo att utforska den gamla staden, Havannas kust och gatulivet. Och glöm inte att smaka den kubanska maten! Vill du ha mer inspiration - läs mer om Kuba!

Costa Rica - Zip Lining

Zip Lining i Costa Rica är inte att leka med! Ta en titt på den här videon och se hur Ida från Norge flyger ner för linbanan för första gången i sitt liv! Adrenalinpåslag? Yes! Bli inspirerad: Läs om Costa Rica

Costa Rica - 10 saker du måste göra!

I den här videon visar vi 10 saker som du bara måste göra i fantastiska Costa Rica! Prova Zip Lining (linbana), shoppa på lokala marknader, rid på hästar i Costa Ricas vildmark eller varför inte lära dig spanska på en lokal språkskola? Bli inspirerad: Läs mer om Costa Rica!